Ejerlejlighed i Villefranche Sur Mer

Skøn velindrettet og gennemgribende moderniseret ejerlejlighed på 62 m2 beboelse, beliggende i charmerende ældre bydel i Ville Franche Sur Mer, tæt på havn, byliv, indkøb, strand, bjerge m.m.

Ejerlejligheden indeholder: Stort dejligt spisekøkken med medfølgende hårde hvidevarer/alrum med hoveddør til “gaden” med plads i Solen nogle timer om eftermiddagen.

Fordelingsgang med adgang til gæstetoilet med håndvask, stort soveværelse med indbyggede skabe samt vindue i 1. sals højde til stille passage. Stort soveværelse samt vindue i 1. sals højde til stille passage, soveværelset har direkte adgang til stort badeværelse med kar, bruser samt toilet og installation til vaskemaskine.

En rigtig dejlig velindrettet ejerlejlighed som ligger i hjertet af Villefranche Sur Mer. Ejendommen er af dansk sælger overtaget i 2006 som totalmoderniseret.

Lejeindtægten ved korttidsudlejning er ca. 25.000 – 35.000 kr. årligt. Halvdelen af dette beløb kan tjenes på udlejning i uge 27 – 32, mens den anden halvdel af beløbet kan tjenes på udlejning i uge 14 – 26.

Boligareal: 62 m2.
Pris €. 389.000,-

For spørgsmål, køb og henvendelse til Ejendomsmægler Keld Danefred Nielsen.
Ring på telefon +45 27570000 eller kontakt mig direkte på mail

For at udskrive sagen, højreklik og vælg “Udskriv”