CV Keld Danefred Nielsen

Personlige oplysninger
Forretningsadresse i Danmark Keld Danefred Nielsen Badstuegade 7
4760 Vordingborg
Fødselsår: 1957
Tlf. +45 27 57 00 00
Mail: danefred@danefred.dk

Registreringscertifikat CVR. nr. 27782957 i Ejendomsmægler registreret i Erhvervsstyrelsen. Registrerings nr./medlems nr. 101552 i Dansk ejendomsmæglerforening.
Registreret Agent immobilier professionelle Certificat cart nr. i Frankrig 05-8576-C7D6.

Privat adresse i Danmark
H.I. Hansensvej 7 4760 Vordingborg Danmark

Adresse i Frankrig:
13 Allee Auguste Dalmasso 06320 Cap d’Ail
Frankrig

Faglig profil
Jeg vil beskrive mig selv som en engageret og målrettet person, der gerne vil tage ansvar for det arbejde jeg leverer. Jeg gik på ejendomsmægler Akademiet på Åboulevard i København, hvor jeg i januar 1984 afsluttede ejendomsmægler- jurastudiet og samtidig var opstarten på en lang ejendomsmægler karriere i Danmark og Sydfrankrig og har siden da og op til nu drevet eget ejendomsmæglerfirma under navnet, ejendomsmægler Keld Danefred Nielsen i Danmark. Firmaet blev grundlagt i år 1882 og jeg er 5. gerneration.

Jeg er en resultatskabende person som har været selvstændig erhvervsdrivende hele min karriere, siden den 9. november 1984 (35 år). Jeg har fået stor anerkendelse for mit virke som erhvervsdrivende grunden min indlevelsesevne og sans for at læse kundens behov og finde den rette løsning.

Jeg har gennem årene oparbejdet et stort netværk, heriblandt både private og erhvervsdrivende i Danmark samt Sydfrankrig.

Jeg er medlem og kautions og ansvarsforsikret, i Dansk ejendomsmæglerforening i Danmark. Jeg tilbyder rådgivning både til private samt store og små erhvervsvirksomheder .

Jeg er kendt for at kunne gennemskue enhver situation, at besidde lysten til at gøre ethvert projekt færdigt, og sikre at alle aftaler overholdes.

Erhvervserfaring
2018 – Rådgivning til Danskere i forbindelse med køb og leje af bolig i Sydfrankrig. 2017 – Rådgivning til Danskere i forbindelse med køb og leje af bolig i Sydfrankrig.
2016 – Ombygning af ejendom i Sydfrankrig. Vurdering af ejendomme i Sydfrankrig/Danmark. 2015 – Syn og skøn – Salg og vurdering af ejendomme.

2014-1989
Syn og skøn i Danmark og Sydfrankrig, {Asger Aamunds ejendom i Cannes). Syn og skøn af ferielejligheder i Sydfrankrig.
Indgående kendskab til vurderinger, køb, salg, administration af udlejningsejendomme, lejeloven, skødeskrivning, markedsføring af virksomheder og ejendomme, udarbejdelse af lejekontrakter bolig/erhverv. Udarbejdelse af betalingspåkrav, stævning. Beregning af omkostningsbestemt budget og husleje, det lejedes værdi samt markedslejen.

1990 – 1991 Indehaver af Danbolig Vordingborg i samarbejde med 13 banker, Unibank. 1984 – 1986 Manuelt arbejdet med udarbejdelse af salgsopstilling samt salgsbudgetter.

2018 -1978
Indgående kendskab samt fysisk arbejde med ejendomme, fundering af huse, murerarbejde, grund fundamenter, opbygning af huse, installationer af kloak, el, gulv, vægge, vinduer, loft, tag, samt isolering. Oliefyr, fjernvarme, elvarme samt varmepumper/aircondition. El rapporter, tilstandsrapporter, energimærkning samt ejerskifteforsikring. Økonomi, medarbejdere og regnskaber samt fakturering.

Uddannelse
1997 – Erhvervsakademiet Hobro uddannelsescenter finansiel økonomi. 1994 – 1995 Registreret ejendomsmægler i erhvervs og selskabsstyrelsen. 1980 – 1984 Ejendomsmægler Akademiet, København.

Kurser og efteruddannelse hos Dansk Eiendomsmæglerforening på Islands Brygge, København.
2017 – 2013
Kredsarrangement 3. kreds og generalforsamling .
Kredsarrangement 3. kreds – Opfølgning Ny LOFE. (Lov om fast ejendom) Kredsarrangement 3. kreds – Fokus på samfundets økonomiske tilstand) Faglig update.
Udlejning af fast ejendom.
Salg af dødsboer.
Ny LOFE – Lov om fast ejendom.
Kredsarrangement 3. kreds – NY LOFE (Lov om fast ejendom) Definition af forrentningskrav – Erhverv.
Berigtigelse af ejendomshandel. Basisudd. – Efter salg Prætest.
Basisudd. – Efter salg.
Syn og skøn.

Digital tinglysning.
2006 – 6 måneder Ejendomsmægler & valuar kursus i Tåstrup. 2013 – 1984 – 1997.
Utallige kurser i DEH-DE, Dansk ejendomshandlerforening samt Dansk ejendomsmæglerforening. 1997 – 1997, 3 måneder dagligt Brush-up kursus valuar. Ejendomsmægler kursus i Hobro.

Frivilligt arbeide og tillidshverv
Samtidig har jeg gennem flere år været i TV3’s program.
“Åbent hus tar’ Sydpå”, med Anja Stensig i Sydfrankrig med udsendelser. . DR l “Hammerslag” med Frode Munksgaard i Sydfrankrig med 6 udsendelser. DR l “Pengemagasinet” med Mogens Rubinstein i Sydfrankrig med 2 udsendelser. TV 2 Jack Fridthjof i Sydfrankrig med 2 udsendelser.
DR l. 2 udsendelser i Sydfrankrig.

Sprogkundskaber
Dansk, modersmål.
Engelsk, samt aleniveau/ skrift .
Fransk, samtaleniveau/skrift.

Fritidsinteresser
År 2012 Danmarksmester i Gokart (CRG)
År 2009 Danmarksmester i Gokart (CRG. DD2)
År 1978 Sort bælte i Tae-Kwon -Do, gradueret af stormesteren, Shin Boo Young, Korea/Hamburg. År 1988 – 2018 Svømning/ Danmark Cap d’ Ail.
År 2003 – 2018 Fodbold/ Danmark Cap d’ Ail.

Referencer
Erhvervsstyrelsen , København. Ejendomsmægler Akademiet, København. DEH Dansk Ejendomshandler Forening.
Erhvervsakademiet Hobro uddannelsescenetr. Dansk Ejendomsmæglerforening.
SAK Sydsjællands automobil forening.
DASU Dansks Automobil Forbund.
Tåstrup uddannelsescenter/ skole.

Download CV (Dansk)

Download CV (Fransk)