Gratis salgscheck

Få et gratis salgscheck af din bolig, af en erfaren mægler med indgående kendskab til Sydfrankrig

Tænker du på at sælge din villa eller ejerlejlighed i Sydfrankrig, så rådgiver vi gratis med et salgstjek.

Panorama billede af Monaco havn med havet og smukke gulige bygninger

Af Keld Danefred, Ejendomsmægler

Fleksibel ejendomsmægler

The RealEstates KeldNielsen er et meget fleksibelt ejendomsmægler kontor som har beliggenhed i Sydfrankrig og Danmark. Der er tale om en veletableret forretning, idet ejendomsmæglerfirmaet The RealEstates KeldNielsen er grundlagt den 9.november 1984.

Vi dækker primært ALPES-MARTIMES (06) men også VAR (83). Ejendomsmægler Keld Danefred Nielsen er Fransk ejendomsmægler og har arbejdet i Frankrig i mange og som selvstændig ejendomsmægler for 13 afdelinger i Danbolig kæden.

Vi glæder os til at høre fra dig for at finde Din ønskebolig. Ønsker du at sælge din bolig i vort dækningsområde – glæder vi os også til at høre fra dig.

Kontakt ejendomsmægler Keld Danefred Nielsen og få en helt uformel snak direkte på telefon: +45 27 57 00 00, eller +33 (0)6 08 17 13 00. Send gerne en E-mail: danefred@danefred.dk

Vil du vide mere omkring boligkøb i Frankrig ?

Erfaren mægler

Keld Danefred Nielsen er bolig og erhvervsmægler i Frankrig.

Vi har solgt og vurderet mere end 1000 ejendomme og ejerlejligheder, i Danmark og Sydfrankrig.

Arbejdet som ejendomsmægler har bestået i ejendomshandler, vurderinger, syn og skøn af ejendomme og ferieejerlejligheder i Sydfrankrig.

Indgående kendskab til vurderinger, køb, salg, administration af udlejningsejendomme, lejeloven, skødeskrivning, markedsføring af virksomheder og ejendomme, udarbejdelse af lejekontrakter bolig/erhverv. Udarbejdelse af betalingspåkrav, stævning. Beregning af omkostningsbestemt budget og husleje, det lejedes værdi samt markedslejen.

Se alle boliger til salg i Sydfrankrig

Indgående kendskab til markedet

Indgående kendskab samt fysisk arbejde med ejendomme, fundering af huse, murerarbejde, grundfundamenter, opbygning af huse, installationer af kloak, el, gulv, vægge, vinduer, loft, tag, samt isolering. Oliefyr, fjernvarme, elvarme samt varmepumper/aircondition. El rapporter, tilstandsrapporter, energimærkning samt ejerskifteforsikring. Økonomi, medarbejdere og regnskaber samt fakturering.

Vi vil meget gerne hjælpe og give dig nogle meget præcise og professionelle gode råd, inden du tager stilling til et køb eller et salg af din ejendom her i Sydfrankrig.

Vi rådgiver dig som køber og sælger, hvad er DIT BEHOV og kun DIT BEHOV ved køb og salg af bolig/erhvervsejendom.

Vi lader Notarer og advokater svare på spørgsmål som er deres opgaver til dagligt. Vi vurderer ejendommens beliggenhed, ejendommens stand, samt ejendommens pris og sælger den.

Vi har kørt Sydfrankrig rundt mange gange, derfor ved vi hvad der rører sig i markedet, derfor er vi gode til det vi gør – at sælge og rådgive, om køb salg af ejendomme. Ejendommenes priser er meget forskellige, selv i et område hvor man tror de skulle være ens, næsten ens.

Udbud og efterspørgsel varierer fra købers sælgers nationaliteter, feriebolig, helårsbolig, område m.m. Igen vil vi bistå med pris vurdering i en forhandling i forhold til beliggenhed, vedligeholdelse, stand, fejl, mangler, helhed, faktorer hvor kun en professionel ejendomsmægler kan fastsætte den rigtige pris. Hertil kommer, at der er forhold, som man skal være opmærksom på, som vi hjælper dig med inden du køber eller sælger ejendommen.

Vi glæder os til at hjælpe dig med rådgivning vedrørende køb af ejendom her i Sydfrankrig hvor Solen ikke kan lade være med at skinne.

Du er som altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker en uformel og uforpligtende drøftelse af din situation, eller hvis du har spørgsmål.

Kontakt mig på telefon:
Danmark + 45 27 57 00 00 +45 27 58 00 00 Frankrig +33 (0)6 08 17 13 00.
Eller på mail danefred@danefred.dk – se vores udbud af ejendomme på www.realestates.dk