Erfaren ejendomsmægler

Mit navn er Keld Danefred Nielsen og jeg er Bolig og Erhvervsmægler i Danmark og i Frankrig.

Jeg har 35 år erfaring med køb og salg af ejendomme.

Jeg har solgt og vurderet mere end 1000 ejendomme og ejerlejligheder, i Danmark og Sydfrankrig.

Arbejdet som ejendomsmægler har bestået i ejendomshandler, vurderinger, syn og skøn af ejendomme og ferieejerlejligheder.

Indgående kendskab til vurderinger, køb, salg, administration af udlejningsejendomme, lejeloven, skødeskrivning, markedsføring af virksomheder og ejendomme, udarbejdelse af lejekontrakter bolig/erhverv. Udarbejdelse af betalingspåkrav, stævning. Beregning af omkostningsbestemt budget og husleje, det lejedes værdi samt markedslejen.

Indgående kendskab samt fysisk arbejde med ejendomme, fundering af huse, murerarbejde, grundfundamenter, opbygning af huse, installationer af kloak, el, gulv, vægge, vinduer, loft, tag, samt isolering. Oliefyr, fjernvarme, elvarme samt varmepumper/aircondition. El rapporter, tilstandsrapporter, energimærkning samt ejerskifteforsikring. Økonomi,medarbejdere og regnskaber samt fakturering.

Vi vil meget gerne hjælpe og give dig nogle meget præcise og professionelle gode råd, inden du tager stilling til et køb eller et salg af din ejendom her i Sydfrankrig.

Vi rådgiver dig som køber og sælger, hvad er DIT BEHOV og kun DIT BEHOV ved køb og salg af bolig/erhvervsejendom.

Vi lader Notarer og advokater svare på spørgsmål som er deres opgaver til dagligt. Vi vurderer ejendommens beliggenhed, ejendommens stand, samt ejendommens pris og sælger den.

Vi har kørt Sydfrankrig rundt mange gange, derfor ved vi hvad der rører sig i markedet, derfor er vi gode til det vi gør – at sælge og rådgive, om køb salg af ejendomme. Ejendommenes priser er meget forskellige, selv i et område hvor man tro de skulle være ens, næsten ens.

Udbud og efterspørgsel varierer fra købers sælgers nationaliteter, feriebolig, helårsbolig, område m.m. Igen vil vi bistå med pris vurdering i en forhandling i forhold til beliggenhed, vedligeholdelse, stand, fejl, mangler, helhed, faktorer hvor kun en professionel ejendomsmægler kan fastsætte den rigtige pris. Hertil kommer, at der er forhold, som man skal være opmærksom på, som vi hjælper dig med inden du køber eller sælger ejendommen.

Ordsproget er – Du skal tjene pengene når du køber, det er ikke sikkert, at du tjener pengene når du sælger.

Vi glæder os til at hjælpe dig med rådgivning vedrørende køb af ejendom her i Sydfrankrig hvor Solen ikke kan lade være med at skinne.

Du er som altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker en uformel og uforpligtende drøftelse af din situation, eller hvis du har spørgsmål.

Kontakt mig på telefon:
Danmark + 45 27 57 00 00 +45 27 58 00 00 Frankrig +33 (0)6 08 17 13 00.
Eller på mail danefred@danefred.dk – se vores udbud af ejendomme på www.realestates.dk

The RealEstates KeldNielsen
Bolig og Erhvervsmægler i Danmark og Frankrig

Danmark:
+45 27 57 00 00 / +45 27 58 00 00

Frankrig:
+ 33 (0)6 08 17 13 00