Købsguide

Mit navn er Keld Danefred Nielsen og jeg er Bolig og Erhvervsmægler i Danmark og i Frankrig.

Går du med tanker omkring køb af bolig i området Sydfrankrig, kan vi være behjælpelig i det meste af Côte ’d Azur, det vil sige, hele den sydfranske riviera. Hvis ejendommen ligger udenfor den Sydfranske riviera så lad mig høre.

Såfremt vi ikke har ejendommen på vores site www.realestates.dk som du søger efter, eller ikke har fundet den ejendom du gerne vil købe, vil vi gerne bestå dig med denne opgave.

Vi rådgiver dig som køber, hvad der er DIT BEHOV og kun DIT BEHOV ved køb af bolig.

Vores erfaring er efter 35 år med handel af fast ejendom, at advokater samt Notarer kan svare på spørgsmål som er deres opgaver til dagligt. Vi vurderer ejendommens beliggenhed, ejendommens stand, samt ejendommens pris.

Ejendommen kan godt have en god beliggenhed fordi ejendommen ligger  i Cannes, men kan have en mindre god beliggenhed i Cannes By. Ejendommens pris vurderer vi til at være en forhandling i forhold til beliggenhed, vedligeholdelse, stand, fejl, mangler, helhed, faktorer hvor kun en professionel ejendomsmægler kan fastsætte den rigtige pris.

Hertil kommer, at der er forhold, som du skal være opmærksom på, som vi hjælper dig med inden du giver bud på ejendommen.

Ordsproget er – Du skal tjene pengene når du køber, det er ikke sikkert, at du tjener pengene når du sælger.

Vi glæder os til at hjælpe dig med rådgivning vedrørende køb af ejendom her i Sydfrankrig hvor Solen ikke kan lade være med at skinne.

Du er som altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker en uformel og uforpligtende drøftelse af din situation, eller
hvis du har spørgsmål.

Kontakt mig på telefon:
Danmark + 45 27 57 00 00 +45 27 58 00 00 Frankrig +33 (0)6 08 17 13 00.
Eller på mail danefred@danefred.dk – se vores udbud af ejendomme på www.realestates.dk

The RealEstates KeldNielsen
Bolig og Erhvervsmægler i Danmark og Frankrig

Danmark:
+45 27 57 00 00 / +45 27 58 00 00

Frankrig:
+ 33 (0)6 08 17 13 00