Salgsguide

Mit navn er Keld Danefred Nielsen og jeg er Bolig og Erhvervsmægler i Danmark og i Frankrig.

Går du med salgstanker omkring salget af din bolig i området Sydfrankrig, kan vi være behjælpelig i det meste af Côte ’d Azur – Det vil sige hele den sydfranske rivieraer.

Hvis ejendommen ligger udenfor den Sydfranske rivieraer så lad mig høre.

Vi vil meget gerne komme og kigge på din ejendom og give dig rådgivning forinden et evt. salg.  Vi rådgiver dig som sælger, efter hvad der er DIT BEHOV og kun DIT BEHOV ved salget af bolig/erhvervsejendommen.

Vores erfaring er efter 35 år med handel af fast ejendom, at advokater samt Notarer kan svare på spørgsmål som er deres opgaver til dagligt. Vi vurderer ejendommens beliggenhed, og ejendommens stand, samt finder ejendommens pris ud fra mange forskellige faktorer sammen med dig.

Ejendomme som sælges af Danskere har ofte en rigtig god beliggenhed, endvidere er de som regel også i meget god stand, ældre ejendomme med sjæl i baglandet kører vi også meget gerne til. Ejendommens pris vurderer vi til at være en forhandling i forhold til beliggenhed, vedligeholdelse, stand, fejl, mangler,helhed, faktorer hvor kun en professionel ejendomsmægler kan fastsætte den rigtige pris, men vi gør det sammen med dig som sælger.

Der vil sandsynligvis komme bud på din ejendom, her bistår vi og hjælper dig straks inden du acceptere. Vi ved som professionelle ejendomsmæglere om prisen der er budt på din ejendom, om det er den rigtige pris.

Ordsproget er – Hvis du har købt til den rigtige pris, kan du også sælge til den rigtige pris! Med forbehold for, for dyrt købt, for meget modernisering, rente stigning købs/salgsdato, markedsøkonomi.

Vi glæder os til at hjælpe dig med salget af din ejendom her i Sydfrankrig hvor Solen ikke kan lade være at skinne.

Du er som altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker en uformel og uforpligtende drøftelse af din situation, eller
hvis du har spørgsmål.

Kontakt mig på telefon:
Danmark + 45 27 57 00 00 +45 27 58 00 00 Frankrig +33 (0)6 08 17 13 00. Eller på mail danefred@danefred.dk – se vores udbud af ejendomme på www.realestates.dk

The RealEstates KeldNielsen
Bolig og Erhvervsmægler i Danmark og Frankrig

Danmark:
+45 27 57 00 00 / +45 27 58 00 00

Frankrig:
+ 33 (0)6 08 17 13 00